Kyla‘Familjenasp.com

dec 18 2007

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Kyla

Skrivet av kl 10:55 i Vardag

Just nu gör jag vad som helst för att slippa skriva. Men jag måste skriva. Uppsatsen skall snart vara klar. Måste logga ur här och stänga ner internet, dra ut kontakten eller vad f-n som helst. Dumt att jag behöver datorn bara…

Idag har vi 14 minus. Har haft kallare än 10 minus i en vecka nu. Hus, vägar, gräset och träden blir fantastiskt vackra med all frost. Det blir kristaller överallt. Försökte ta kort på det igår, men det var för mörkt. Få se om jag tar en promenad på dag idag och tar lite kort…

En kommentar

En kommentar to “Kyla”

  1. Mickeden 19 dec 2007 kl 21:31

    Huga vad kallt ni har!
    Här är nu ikväll +5 ute.. som det6 varit sista dagarna men inte så här sent på kvällen då.

    Sen har det visst dykt upp en ny EFIT-sida.. smått förvirrande.