Tredje‘Familjenasp.com

dec 17 2007

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Tredje

Skrivet av kl 21:41 i Vardag

Tredje ljuset i Pimli’s adventsljusstake är tänt. Mer blev det inte.
I går kväll var jag trött och i kväll har vi varit till IKEA. Jag kan nästan inte fatta detta själv, men det var första gången vi var till IKEA på ”hemmaplan” sedan vi flyttade till Dalarna! Jag har ju varit till IKEA i Stockholm några gånger sedan vi flyttade, men jag har aldrig varit på IKEA i Gävle.
Vi var där hela familjen eftersom vi skulle se ut en hurts till Dottern. Det gick väldigt bra. Middag fick vi också! Även om jag inte såg allt de hade på IKEA i Gävle så är jag nöjd. Mycket mer lagom storlek på det varuhuset än Kungens Kurva som jag är van att åka till. Kungens kurva är liksom lite för stort för mig. Det finns för mycket…

Nä, nu är det Te, Tv och Stickning som gäller för mig.
God Natt!

En kommentar

En kommentar to “Tredje”

  1. Addeden 17 dec 2007 kl 23:14

    Här kommer en bra låt med ett band från lilla Ånge.. Luta er tillbaka i soffan och njut av lite bra musik..
    http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk