Adventssöndag‘Familjenasp.com

dec 16 2007

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Adventssöndag

Skrivet av kl 12:43 i Vardag

Idag är det 3:e advent och jag borde verkligen surfa in till Pimlis Julsida och hämta en ny advensljusstake med 3 ljus i. Kanske gör jag det i kväll.
Sitter nu med en kopp kaffe, har just avslutat frukost (kl är 11.30) Barnen och maken har varit uppe sedan 7 eftersom dottern skulle på konståkningsträning redan klockan 9. vilken tid, va?! Tur att maken är morgonpigg! Jag gick upp klockan 10…

Det blir fullt hus i eftermiddag. Grannarna kommer på adventsfika och det ser vi fram emot! Undrar bara vad Chanell säger när det kommer en hel drös med vuxna och barn indrällandes. Känner jag henne rätt kommer hon att gå och gömma sig.

Veckan som gått har bjudit på en hel del kyla. Vi har inte mycket snö, men marken är täckt. Termometern har visat runt -10 i flera dagar. Det har varit luciafirande på dagis, julfest på makens jobb och vi har bakat både lussebullar och pepparkakor. (Lussebullarna kom nog med på EFIT). Kanske tar jag och kollar kameran i kväll och lägger ut lite bilder från veckan som gått. Jag knäpper ju alltid mycket kort, men det är inte alltid jag tar mig för att lägga ut bilder här… Men kanske är det därför jag gillar EFIT så mycket. Då måste man ju liksom lägga ut det man fotar + att man dokumenterar en helt vanlig dag – idén är genial tycker jag.

Nu skall jag hoppa in i duschen. Maken skall ta sig en sväng om med dammsugaren och jag får efter min dusch ta och följa efter med swabben!

Ha en fin tredje advent!

2 Kommentarer

2 Kommentarer to “Adventssöndag”

 1. Mickeden 16 dec 2007 kl 15:56

  Tro när man ska komma sig för ta en sväng med dammsugaren då *skäms* Helseg här.. och lite lat.

  Trevlig helg på er!

 2. Carolineden 16 dec 2007 kl 19:45

  Ja, jag har ju under de senaste veckorna lagt in julbilder på julbakning, advents-saker mmm nästan varje gång jag skrivit inlägg, nu senast idag från pepparkaksbaket.

  Har ju skippat EFIT den sista tiden, är bättre på att lägga in lite bilder då och då istället.

  /Caroline