Springmask‘Familjenasp.com

dec 01 2007

Cache directory "/home/virtual/familjenasp.com/public_html/wp/wp-content/plugins/ttftitles/cache" is not writable.Springmask

Skrivet av kl 14:03 i Vardag

Här är det lite av varje. Dottern var hemma i veckan för förkylning och feber. Vid ett toalettbesök upptäcktes springmask. UHÄ!!!

Eftersom flickans förkylningar ofta innebär Astma brukar vi ha henne i vår säng, denna vecka har vi, hela familjen, för säkerhets skull sovit en stund i allas sängar… Så vi har behandlat hela familjen. Lagom tills att tvätthögen var enorm och huset var skurat visade sonen symptom på kräksjuka…

I natt klockan 3 landa första i hans säng. Sedan blev det toa. Enligt smittskyddsinstitutet är enda räddningen mot smitta god hygien. Yea! Right! Jag har god hygien, tväggar allt hela tiden, till och med toan efter varje besök, använder till och med spritdesinfektion. MEN jag är väldigt nära min son när han mår så dåligt… Jag kan bara bereda mig på att bli minst lika magsjuk inom kort. Jag äter vitaminer, hela pepparkorn och mackor med massor av fiber. JAG VILL INTE BLI MAGSJUK!!!

Kommentarer inaktiverade för Springmask

Det går inte att kommentera denna sida.